De juiste cadeau-chocolade per gelegenheid

Wanneer geef je iemand chocolade cadeau en wat geef je dan?

Chocolade is het meest gegeten snoepgoed ter wereld, om die reden is het ook een veilige optie om als klein cadeautje weg te geven. Gewoon om even de waarde van de relatie aan te tonen, iemand te bedanken of blij te maken. Maar wat moet je nou geven om er iets speciaals van te maken?

Relatiegeschenk of verre vrienden

Chocolade of bonbons kunnen een super leuk relatiegeschenk zijn of een leuke verrassing voor vrienden die je niet vaak ziet omdat ze ver weg wonen. Wat je wil geven zijn dan heerlijke unieke bonbons, stel zelf online een doosje samen en stuur ze vanuit de website direct op naar het gewenste adres. Voor relatiegeschenken werkt dit ook super handig, vaak zijn er zelfs opties om de smaken en/of kleuren te personaliseren om het echt passend te maken aan jullie relatie. Kijk eens naar de zoete relatiegeschenken van Friandries om inspiratie op te doen of gewoon direct te bestellen.

Afscheid

Bij een groter afscheid na een lange periode, aan maar een aantal mensen, is alleen chocolade misschien niet genoeg. Maar als we het hebben over afscheid na een stage, cursus of korte werkperiode, dan kan chocolade perfect zijn. Vooral als je aan een hele afdeling afscheid neemt, op een gegeven moment heb je anders te veel taarten om mee te nemen. Een echte klassieker om in dit geval te trakteren is een doos Merci, werkt altijd en de naam zegt al wat je ermee wil aanduiden. Een andere leuke optie is ‘handgemaakte’ chocolade in de vorm van, of met de tekst “bedankt”. Veel bakkers hebben dit en anders de chocolaterie wel. Beide opties zijn redelijk standaard maar duidelijk. Voor iets originelers kan je in een chocolaterie zelf een tekst of vorm samenstellen.

Te lekker om niet cadeau te doen

Wanneer is een cadeau het allerleukste? Als je het niet verwacht, een verrassing dus. In dit geval is eigenlijk alles goed om te geven maar een milka chocoladereep geef je niet zomaar cadeau, die kom je in elke supermarkt tegen. Loop jij ergens en kom je een chocoladewinkel tegen met allemaal speciale kleuren, geuren en smaken? Dan is het altijd een goed idee om wat lekkers mee te nemen om als verrassing aan iemand te geven, gewoon omdat het kan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven